No ke aha e inu ai i ke kī wela hou aku i ke kauwela?2

3. Hiki i ka inu kī ke pale aku i nā maʻi o ka ʻōpū a me ka digestive tract: hōʻike ʻia ka noiʻi ʻepekema ʻo ke kī he mau hana antibacterial, sterilization, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano microbial intestinal.Hiki i ka inu kī ke keʻakeʻa i ka ulu ʻana o nā maʻi maʻi ʻino, hoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana o nā hua bacteria maikaʻi, a hoʻomaikaʻi i ka ʻōpū.Tao's immunity.

Pehea e inu ai i ke kī me ka ʻepekema a me ke olakino?

Wahi a "Tea and Health", ua ʻōlelo ʻia e pili i ke kumu o 1200 ml o ka wai i ka lā.E inu mau nā mākua i 5-15 grams o ke kī maloʻo i kēlā me kēia lā, me ka ratio kī-a-wai o 1:50, ʻoi aku ka māmā e like me 1:80.

ʻOiaʻiʻo, maikaʻi loa ka inu ʻana i ka wai maʻemaʻe i kēlā me kēia lā no kou olakino.ʻOi aku ka maikaʻi e inu i ke kī a me ka wai.

I ka inu ʻana i ke kī, e makaʻala i ka inu nui ʻana i ke kī, mai inu i ke kī ikaika loa, mai inu i ke kī wela loa, mai inu i ke kī i hoʻomoʻa ʻia a i paila ʻia paha no ka manawa lōʻihi, mai inu i ka ti hoʻokē ʻai, mai inu. maikaʻi ʻole kī.

Pono ka inu kī i ka hoʻoikaika moʻomeheu a me ka leʻaleʻa ʻuhane, i mea e hauʻoli ai ke kino a me ka noʻonoʻo, hauʻoli a hoʻomaha, a lilo i ʻano kūlohelohe, hauʻoli a olakino!


Ka manawa hoʻouna: Iune-25-2021